Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX RIJEN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!

Harry en Hanny van Strien úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Haal de zon in huis - aanbiedingen

Haal de zon in huis!

Regen, natte sneeuw, hagel… maar waar is die zon? De lente is al een tijdje aan de gang maar die zon liet lang op zich wachten. En dat met het Pinksterweekend in het vooruitzicht. Daarom doen we het gewoon anders! Zon of geen zon… Wij proeven de zon sowieso met heerlijke producten van úw topSlijter! Hopelijk komt en blijft die zon dan toch echt een keer hangen.
Dus zet uw zonnebril en zonnehoed gewoon op en geniet!

Proef de Zon - uw topSlijter - nb  website

Wijn is water gevuld met zon
Wijn is eigenlijk altijd goed, in welk seizoen dan ook. Toch verlangen we vaak naar iets koels en verfrissends wanneer de zon krachtiger wordt qua warmte. Een glas witte wijn of rosé zijn dan al snel de juiste wijnen om af te koelen en om te genieten van de smaken en aroma's van deze wijnen. 

Le Prince Zebra Terret Sauvignon Blanc
Een frisse en expressieve witte wijn. Aromatisch met tonen van bloemen, citrusfruit en rijp wit fruit. De smaak van Le Prince Zebra Terret Sauvignon Blanc is fris, levendig en heeft een lichte kruidigheid.

Le Prince Zebra Terret Sauvignon Blanc - uw topSlijter nb

Sartori Rosé Pinot Grigio
De Pinot Grigio is een druif met een zachtroze schil. Na een lichte persing blijft het sap in contact met de schilletjes. Pas wanneer er net voldoende kleur aan onttrokken is volgt de persing. Daarna wordt de most geklaard en volgt de vergisting met behulp van speciaal geselecteerde gisten bij gecontroleerde temperatuur. Sartori Rosé Pinot Grigio is aromatisch met delicate tonen van citrusfruit.Tintelfris van smaak!

Sartori Rosé Pinot Grigio Blush - uw topSlijter nb

Mixen maar!
Zodra de zon vaker schijnt komen er ook meer verfrissende mixjes op tafel! Van een zomerse vodka mix tot een zomerse rum mix!

Smirnoff Vodka Red
Driemaal gedistilleerd om zijn optimale puurheid en kwaliteit te behalen. De unieke smaak wordt veroorzaakt doordat het distillaat wordt gefiltreerd met houtskool dat van de schors van zilverberk wordt gemaakt. Drink Smirnoff Vodka Red puur of probeer de Smirnoff Passievrucht martini cocktail!         

Smirnhoff vodka - passievrucht Martini Cocktail - uw topSlijter - nb             

   1. Vul shaker met ijs
   2. Voeg Smirnoff toe aan de shaker
   3. Voeg vanillesiroop toe
   4. Passievruchtensap toevoegen
   5. Voeg passievruchtenlikeur toe
   6. Schud gedurende 15 seconden
   7. Zeef in een martini-cocktailglas
   8. Garneer met ½ passievrucht


Havana Club Añejo Especial
Havana Club Especial combineert de lichtheid van witte rum en het robuuste aroma van donkere rum. Door de rijping op jonge eikenhouten vaten is Especial zacht en vol met een vleugje vanille. Dat proeft u én ziet u aan de prachtige amberkleur dat het jonge hout aan de rum geeft. Havana Club Especial leent zich perfect voor het bereiden van de echte Cuba Libre of een Havana Limón!

Havana Club Añejo 3 años - Havana Limon - uw topSlijter nb


  1. Vul een highballglas met de ijsklontjes.
  2. Voeg de Havana Club Especial toe.
  3. Vul het glas aan met bitter lemon.
  4. Pers het sap van een schijfje limoen in het glas
  5. Versier met een ander limoenschijfje en… salud!

Lekker koud biertje, proost!

Proef het bier van de maand mei, Grand Triple. Geniet van deze Grand Triple, en ontdek de essentie van de Belgische biertraditie. Elke slok onthult een perfecte balans tussen krachtige smaken en verfijnde aroma’s, met een karakter dat zowel kenmerkend als verrassend is. De neus is rijk met een unieke combinatie van hoparoma’s, kruiden en typische, zeer fruitige gistingsgeuren. Grand Triple is bij uitstek het bier voor genieters. Dit bier, zorgvuldig geselecteerd door Les Guardiens des Bières staat voor de tijdloze tradities en het ongeëvenaarde vakmanschap waar Belgische bieren om bekend staan. Dit bier is exclusief verkrijgbaar bij úw topSlijter!

Grand Triple bier - uw topSlijter nb

Klik hier voor alle aanbiedingen!