Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX RIJEN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!

Harry en Hanny van Strien úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

De Originele Hayman’s London Dry Gin

De Originele Hayman’s London Dry Gin

Hayman’s London Dry Gin wordt niet voor niets ‘The Original Gin’ genoemd. Hayman’s stond in 1863 namelijk aan de basis van deze populairste hedendaagse gin-stijl. Hayman’s London Dry Gin wordt altijd nog gedistilleerd volgens het originele familierecept. Hayman’s garandeert een perfecte balans van de 10 botanicals die gebruikt worden met een hoofdrol voor de jeneverbes, koriander, sinaasappel- en citroenschil. Het wereldwijde boegbeeld van de London Dry gin-stijl.

Haymans - Franklin Indian Tonic - uw topSlijter nb  website

Jarenlange Ambacht
De botanicals die aan de basis staan van Hayman’s Gin zijn afkomstig van over de hele wereld en worden in verschillende mate gebruikt, afhankelijk van de gin-stijl. De 10 botanicals die Hayman’s Gin vormgeven zijn: de jeneverbes, korianderzaad, citroenschil, sinaasappelschil, engelwortel, kaneel, kassieboomschors, zoethout, nootmuskaat en iriswortel. Het juiste oliegehalte en de individuele karakteristieken van elke botanical, in combinatie met de koperen pot stills die Hayman’s gebruikt tijdens het distillatieproces, zijn cruciaal bij het creëren van de heldere, evenwichtige, zachte smaak van Hayman’s Gin.

Fun Fact: De term ‘dry’ in London dry gin verwijst naar het gebrek aan toegevoegde suikers, wat resulteert in een frisse en zuivere smaak waarbij de botanische smaken goed naar voren komen.

The Original Gin & Tonic
Ervaar de tijdloze allure met deze iconische Gin & Tonic, een ware ode aan vakmanschap. De ambachtelijke Hayman’s London Dry Gin zorgt voor een prikkelende smaakbeleving waarbij de 10 botanicals goed aanwezig zijn. Vermengt met de sprankelende Franklin & Sons Premium Indian Tonic komt er een enorm frisse Gin & Tonic tot stand, ideaal nu de warmere maanden van start zijn gegaan.

Ingrediënten

Bereidingswijze:
Vul een longdrink glas met ijs. Voeg de Hayman's London Dry Gin toe en vul het glas verder aan met Franklin & Sons Premium Indian Tonic. Garneer met een stukje citroenschil.

 Klik hier voor alle aanbiedingen.