Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX RIJEN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!

Harry en Hanny van Strien úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

De range van Santa Maria al Monte

De range van Santa Maria al Monte

Santa Marta al Monte - úw topSlijter FB (2)


Santa Maria al Monte – Limoncino Portofino
Deze verfijnde citroenschillikeur wordt op traditionele wijze geproduceerd en gebruikt exclusief de schillen van zorgvuldig geselecteerde citroenen uit de Ligurische Rivièra. Vanwege de Noord Italiaanse herkomst wordt het Limoncino genoemd, in Zuid Italië heet het Limoncello.
Door het natuurlijke verwerkingsproces blijven de meest aangename eigenschappen van de citroen en de geur van vers geplukt fruit behouden. Onze Limoncino wordt door de fans als minder zoet en romig ervaren.

Drink zoals ze het in Italië doen: puur ijskoud, of een paar druppeltjes in uw espresso of als een frisse mix met tonic of prosecco!

Santa Maria al Monte - Amaretto
De Amaretto van Santa Maria al Monte is zoals een échte Italiaanse Amaretto bedoelt is: delicaat, smaakvol en mét amandelen. Gemaakt volgens een authentiek familierecept dat uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten, met distillatie en infusie van allerlei kruiden, vanille, met de hand geplukte Siciliaanse amandelen en waaraan ook een oude Brandy is toegevoegd. 

Proef het verschil puur en gemixt!

Santa Maria al Monte - Sambuca
Sambuca is een iconische likeur die symbool staat voor de smaakvolle Italiaanse stijl. De Santa Maria al Monte Sambuca wordt volgens oorspronkelijk recept gemaakt in een oeroude koperen alambiek en maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten. De wilde vlierbloesem wordt door lokale verzamelaars ingeleverd bij de fabriek, waar het samen met steranijs omgezet wordt tot een zijdezachte likeur met 42% vol. alcohol.

Traditioneel geserveerd met drie koffiebonen die verwijzen naar gezondheid, rijkdom en geluk! 

Santa Maria al Monte – Elixir di Caffè
De haven van Genua was één van de eerste havens in de 17e eeuw waar koffie vanuit het Arabische schiereiland arriveerde. De populariteit van de drank in Europa begon en koffie werd de wijn van Arabië genoemd. De inwoners brandden en brouwden de drank en gebruikten deze ook voor verschillende medicinale doeleinden. Vandaag de dag is Genua nog steeds één van de belangrijkste koffiehavens in Europa. Elixer di Caffè is een verrukkelijke likeur gemaakt van een espresso infusie van de superieure geroosterde koffiebonen die alle passie en Italiaanse tradities ten aanzien van koffie samenbrengt in uw glas.

De perfecte én onmisbare smaakmaker van uw Espresso martini!