Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX RIJEN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!

Harry en Hanny van Strien úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Bellussi Cuvée Prestige VSQ Brut

(0,0 / 5)
Bellussi Cuvée Prestige VSQ Brut
De Cuvée Prestige Brut is gemaakt van pinot noir druiven afkomstig uit Oltrepò, een gebied in Lombardije, dat beroemd is om zijn verfijnde pinot noir's.

Het is overigens redelijk zeldzaam, een mousserende 100% pinot noir gemaakt volgens de Charmat-methode, zodat alle unieke fruitaroma's van deze druif optimaal bewaard blijven.

Bleek strogeel met groene reflecties. Verfijnd geurig met subtiele aroma's van verse bosaardbeitjes, kers en framboos. Fris, levendig en verleidelijk van smaak. Heerlijk droog en met een aangename fijne mousse in de mond.
Bellussi is een toonaangevende specialist in sprankelende Prosecco's en andere Spumantes. Het bedrijf is gevestigd in Valdobbiadene , het centrum van de Prosecco-productie, in de regio Veneto. Prosecco wordt gemaakt van de gelijknamige druif, ook wel bekend onder de naam 'glera', die zich op de wijnhellingen van deze streek helemaal thuis voelt. Prosecco is verkrijgbaar in divere smaakstijlen, van strakdroog tot zacht zoet. In de geur vinden we aroma's van groene appel, peer, bloemen en honing. Prosecco's worden gemaakt volgens de Charmat-methode, die zich uitstekend leent voor een grootschalige productie.

Bellussi legt zich volledig toe op de productie van hoogwaardige kwaliteit, die toch heel betaalbaar is. Daarom kunnen hun wijnen bij vele gelegenheden geschonken worden. Een bijzondere plaats in het assortiment van Bellussi neemt de Belcanto Spumante Cuvée Rosé en de Cuvée Prestige Brut in.
€ 16,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Italië
Druivensoort
Pinot Noir
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
12% vol
Soort wijn
Mousserend
Kleur
Wit
Smaak
Fris, levendig en verleidelijk van smaak. Heerlijk droog en met een aangename fijne mousse in de mond.
Wijn-spijs
Aperitief
Serveertip
10 - 12 °C
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review