Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX RIJEN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!

Harry en Hanny van Strien úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Maison la Chenais prestige merlot vinolok

(0,0 / 5)
Maison la Chenais prestige merlot vinolok
Maison la Chênais (wat zoveel als “huis met de eik” betekent) is een plek in de Languedoc die deel uitmaakt van de geschiedenis en die sinds lang aan wijnbouw is gewijd. De koning der bomen, de groene eik, die symbool staat voor een lang leven, groeit hier en domineert het terrein

De wijnstok en de eik hebben zich altijd al bij elkaar thuis gevoeld. Deze boom, die samen met de Aleppo-den zo karakteristiek is voor het zuiden van Frankrijk, is nog altijd alom vertegenwoordigd in de ‘garrigue’, het zo typerende landschap van kreupelhout en stekelbosjes. Met de wijnstok deelt de eik dit dorre, maar o zo kleurige en geurige landschap dat de mens en de wijn tot inspiratie dient. Het is hier dat de familie Vic zijn druiven verbouwt, waarvan smaakvolle wijnen worden gemaakt die uitdrukking geven aan dit unieke terroir. Geniet ervan in goed gezelschap. En als dat kan in de schaduw van een oude eikenboom zal dat een onvergetelijke ervaring opleveren.
De druiven zijn afkomstig van wijngaarden gelegen tussen Béziers en Agde, in het hart van de Languedoc. Er heerst hier een uitgesproken mediterraan klimaat met veel zon, meestal net genoeg neerslag en een verkoelende bries vanuit de zee. De druiven komen van vulkanische gronden. De wijn heeft een robijnrode kleur, een complexe geur met een evenwichtige smaak en een subtiele stroefheid. De wijn heeft niet op hout gerijpt en heeft daardoor een stevige body. Deze merlot zal velen plezieren met zijn fruitige karakter en lichte stroefheid.

De Maison la Chenais Prestige merlot fles is afgesloten met een vinolok. Deze glazen afsluiter past naadloos op de fles en zorgt door middel van een kleine kunststof ring voor een hermetische afsluiting.
€ 9,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Frankrijk
Regio
Zuidwest Frankrijk
Druivensoort
merlot
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
13% vol
Soort wijn
Rood
Smaaktype Wijn
Soepel & Subtiel
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review