Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX RIJEN

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!

Harry en Hanny van Strien úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Koreman’s Limoncello

(0,0 / 5)
Koreman’s Limoncello
Nederlandse Koreman's limoncello is de beste van de wereld
Dit is niet zomaar een limoncello, maar een premium cello van Koreman’s. Zónder natuurlijke toevoegingen, maar juist puur ambachtelijk gemaakt van uitsluitend biologische citroenen, die stuk voor stuk met hand zijn geplukt, gewassen en geschild.
IWSC 2021
International Wine & Spirit Competition
Koreman’s heeft een gouden medaille en de overwinning in de wacht gesleept tijdens de 2021 International Wine and Spirit Competition (IWSC) met Koreman’s Limoncello. Koreman’s Limoncello is bekroond met 96 punten. Hiermee classificeert Koreman’s zich als een van de best geteste likeuren. In totaal won de Citrus gebaseerde likeurenproducent drie medailles tijdens deze internationale competitie.

De gebroeders Koreman delen de vurige passie voor het bourgondische leven. Zij begonnen het bereiden van hun ambachtelijke Limoncello in hun ouderlijk huis. Nog steeds is alle steun van hun ouders aanwezig, een echt familiebedrijf! Een uit de hand gelopen hobby, uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Selectief op welke plekken Koreman’s verkocht wordt; “alleen ondernemers met passie voor bijzondere en kwalitatieve producten verkopen Koreman’s”. Samen elke bourgondische gelegenheid vieren met kwalitatieve en smaakvolle likeuren; daar staat Koreman’s voor!

Limoncello is momenteel populairder dan ooit. Niet alleen als digestief, maar juist ook als aperitief of als onderdeel van een cocktail of een spritz. De consument zoekt steeds vaker naar kwaliteit en ambachtelijkheid. Koreman’s Limoncello is authentiek en handgemaakt met alleen biologische citroenen. Niet geheel onbelangrijk; Koreman’s Limoncello is zonder kunstmatige toevoegingen. Een frisse combinatie van liefde en citroen, fluweelzacht op de tong en de perfecte zoetzuur balans.
€ 21,49
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Nederland
Inhoud
50 CL
Alcoholpercentage
31% vol
Soort likeur
Citroenlikeur
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review