Opzoek naar een leuk Sint kado....?
Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
úw topSlijter. 100% vakmanschap
Harry van Strien
Aanbiedingen Inspiratie Ons assortiment

Pineut

Zelf likeur maken is lekker en dankzij Pineut is zelf likeur maken ook nog eens lekker simpel. De doe-het-zelf likeur van Pineut bestaat uit een mooie fles boordevol zorgvuldige samengestelde ingrediënten. Het enige wat u hoeft te doen, is de alcohol toevoegen. Vervolgens is het een kwestie van dagelijks even liefdevol schudden en watertandend afwachten. Afhankelijk van de Pineut die u gekozen heeft, zit u binnen een paar dagen tot een paar weken aan uw eerste zelfgemaakte neutje. En geloof ons; het geduld zal beloond worden.

Ferreira port mini's

Ferreira behoort tot de top van de Portugese Porthuizen. Niet voor niets staat Ferreira al jaren op No.1 in Portugal. Voor de Portugees staat de naam Ferreira synoniem voor kwaliteit en eeuwenoude traditie.

Met deze 5-pack kunt u een eigen mini proeverij beleven. Vijf prachtige ports: de branco, tawny, ruby, Dona Antonia reserva branco, Dona Antonia reserva tawny. Laat u verrassen door dit Porthuis.

Kleintje whisky

Op zoek naar een budgetvriendelijk kado voor een whisky liefhebber? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben klein verpakkingen van allerlei soorten whisky's. Ook mini proeverijen zitten in ons assortiment. Kom eens kijken in onze winkel.

Prijswijzigingen en typ- en spelfouten voorbehouden.
Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX Rijen
Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten
Afwijkende openingstijden: U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!
Facebook icon
Afmelden / update voorkeuren
©úw topSlijter | Disclaimer Geniet, maar drink met mate.
Geen 18, geen alcohol
Nix18