Biernieuws
Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
úw topSlijter. 100% vakmanschap
Harry van Strien
Aanbiedingen Inspiratie Ons assortiment

Gouden Carolus Indulgence

gouden carolus anno 1521Gouden Carolus Indulgence is een serie gelimiteerde bieren die jaarlijks met wisselende inhoud worden uitgebracht. Anno 1521 is de 7e smaak-expressie uitgegeven onder dit label. Met deze 'Anker'-versie van de gekende bierstijl ‘sterk blond’ (strong blond ale) brengen we een feestelijk eerbetoon aan Keizer Karel V, die in Mechelen opgroeide. In het jaar 1521, exact 500 jaar geleden, introduceerde hij de gouden ‘carolusgulden’ in zijn keizerrijk. Het Mechels speciaalbier ‘Gouden Carolus’ ontleent sinds 1959 zijn naam aan deze keizerlijke munt. Anno 1521 is een goudblond speciaalbier met een zachte hopbitterheid, uitgebalanceerd met subtiele toetsen van amandel en hazelnoot die uitlopen in een droge, volmondige finale. Een feestbier om als vloeibaar goud, rijkelijk uit te schenken!

Nu in onze winkel voor € 12,99.

Bockbieren

bockbierDe herfst komt eraan en wij verheugen ons op de nieuwe bokbieren. Een van de weinige echte biertradities die ons land nog kent, is het aftrappen van de herfst met een goed glas van dit seizoensbier. Ook dit jaar heeft een groot aantal brouwerijen een plekje in de tanks vrijgemaakt voor het brouwen van een bok, waarmee ze bijdragen aan het in stand houden van deze mooie traditie! 

Bokbier is een van oorsprong ondergistend seizoensbier met een relatief hoog alcoholpercentage. Het begint bij 6% en loopt op tot wel 9%. Bokbier onderscheidt zich van pils doordat er twee keer zoveel mout wordt gebruikt tijdens het brouwproces. Dit levert meer suikers op en zorgt voor een steviger bier. Daarnaast is de mout in bokbier op hoge temperatuur gedroogd. Dit zorgt ervoor dat een deel van de mout karameliseert met als resultaat die karakteristieke, zoete karamelsmaak van bokbier.

Vanaf aanstaande woensdag bij ons in de winkel.

Actie Delirium

delirium-bierpakket-1
We hebben een leuke actie met Delirium bieren. Bij aankoop van 4 flesjes Delirium bier ontvang je een gratis "olifanten" glas. Je kunt kiezen uit 4 verschillende bieren: blond, donker, IPA of fruitbier. 

OP = OP

Prijswijzigingen en typ- en spelfouten voorbehouden.
Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX Rijen
Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten
Afwijkende openingstijden: U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!
Facebook icon
Afmelden / update voorkeuren
©úw topSlijter | Disclaimer Geniet, maar drink met mate.
Geen 18, geen alcohol
Nix18